Rakovina je vážné onemocnění

05.07.2024

Když hovoří pacienti, občané, lidé, kamarádi, kolegové i přátelé o nemoci, která se dá vyléčit jenom když se včas objeví, používají termín rakovina.

Rakovina je vážné onemocnění

Obecně je to vnímáno jako nádor, který člověka zabije. Když o této nemoci píše lékař nebo odborník, používá termín maligní nebo benigní nádor, tumor, karcinom, nebo onkologické onemocnění.

O rakovině jsme toho na našem portálu napsali hodně. Rakovina je velké téma. Je to zákeřná nemoc, která postihuje stále větší množství lidí. Díky tomu, jak jde věda dopředu a jsou objevovány stále nové možnosti diagnostiky i léčby samotné, je dnes možné odhalit maligní nádor v těle včas. Tím myslím v raném stádiu, kdy se dá ještě úspěšně vyléčit. Domácí diagnostický test zde. 

Nádor v těle tiše a pokojně roste 5 – 8 let. V některých případech dokonce i 15let. Každý, kdo se stane onkologickým pacientem by dal všechno za to, aby to zjistil dříve. Aby to bylo menší, aby to šlo jednoduše odstranit, aby to ještě nemělo metastáze, aby se to dalo léčit.

Kéž by na to lidé mysleli i ve chvíli, kdy se cítí dobře a o ničem neví. Ve chvíli, kdy si člověk myslí, že je zdravý. Tichý růst maligního nádoru v těle je možné jednoduše zjistit díky novému českému výrobku. 

Otázka na závěr: Jak často kontrolujete technický stav Vašeho auta? Už Vás napadlo, že byste někdy měli kontrolovat zdravotní stav Vašeho těla? 

Naším základním tématem je prevence zdraví, životní styl, edukace a obecná informovanost. Hledáme cesty, jak umožnit lidem kontrolovat své zdraví doma.

Snažíme se velká témata zjednodušit a odkázat Vás na externí zdroj informací po čtenáře, kteří by to chtěli odborněji nebo do většího detailu.  Hledáte-li informace k rakovině, ptejte se na maligní nádor.